Prosli tjedan sam se okanila faksa i zaputila se dragome na more (opet je na terenu). Dok je on radio, ja sam morala nekako iskoristiti vrijeme, pa je tako nastalo slijedecih par modela.. boje su, opet, bile u skladu s mojim raspolozenjem...
(Autor ovih modela je Herman Van Goubergen, vanjski su sastavljeni od 24 modularnih jedinica, a model u sredini od duplo manje)
(Upute se mogu naci ovdje)
(Model se zove Arabesque, autor je Mio Tsugawa, sastavljen je od 30 modularnih jedinica, a ovdje se nalaze upute)
(Model se zove Blintz Icosidodecahedron, autor je Tung Ken Lam, sastavljen je od 30 modularnih jedinica, a upute se mogu naci na ovom mjestu)
I za kraj nesto sto se mom dragom jako svidjelo:
Sastojci:
Za biskvit: 4 jaja
4 zlice secera
4 zlice brasna
1 zlica kakaoa
1 red cokolade za kuhanje (one srednje velicine)
Konzerva kompota od bresaka
Za preljev: ostatak od cokolade za kuhanje
1 slatko vrhnje
Napraviti smjesu za biskvit, uliti u protvan, u smjesu dodati kockice cokolade (svaku originalnu kockicu razlomiti na 4-6 komadica) i staviti peci. Narezati breskve na kockice i posloziti po pecenom biskvitu. Otopiti ostatak cokolade sa slatkim vrhnjem i s malo soka od bresaka (ostalo popiti) i politi po biskvitu.
U slast!
|
Ovaj vikend sam imala cast prisustvovati likovnoj koloniji u Ninu. To je bilo jedno sasvim novo iskustvo za mene. Puno ljudi koje ne susrecemo svaki dan.. ma odusevljena sam! Svi radovi idu u Zadar na aukciju, a prihod je namijenjen kazalisnom uprizorenju prvog hrvatskog romana "Planine". Evo mog malog priloga tome. Nadam se da ce se nekome svidjeti..
|